Waarom een website?

Home Waarom een website?

6 redenen waarom een website belangrijk is voor uw bedrijf.

10 jaar geleden was zaken doen via het internet geen gewoonte. Klanten kwamen binnen via de voordeur en alles was in orde. Ondertussen zijn de tijden behoorlijk veranderd. Ook al heeft u misschien het gevoel dat een website niet belangrijk is voor uw onderneming, vandaag de dag kunt u echt niet zonder..
1. Eerste indruk, online visitekaartje

Een website is voor velen het eerste contactmoment met uw bedrijf. Net zoals bij mensen is een goede eerste indruk essentieel voor succes. Is er sprake van veel concurrentie in uw vakgebied, dan kan een goede website weleens de doorslag geven.

2. Altijd bereikbaar, overal ter wereld

U kunt uw klanten voorzien van waardevolle informatie. Bijvoorbeeld uw openingstijden, contactgegevens of de kosten van uw diensten. U bespaart ook nog eens tijd omdat u deze vragen niet meer hoeft te beantwoorden. Websites van Viamart werken altijd en overal.

3. Professionele uitstraling

Klanten willen graag weten waarvoor uw bedrijf staat alvorens ze contact met u opnemen. Een goede website is een prima visitekaartje en geeft klanten een goed gevoel bij uw bedrijf. Met een professionele website heeft u altijd een streepje voor op de concurrentie.

4. Extra communicatiemiddel

Een website is een extra communicatie middel om uw doelgroep en klanten te bereiken. De kosten zijn in tegenstelling tot traditionele kanalen als, folders, radio en televisie een stuk lager of zelfs gratis. Met een paar klikken bereikt u uw gehele doelgroep en klantenkring.

5. Blijf de concurrentie voor

Tegenwoordig kan niemand meer om het internet heen. Wist u dat meer dan 90% van de mensen online zoekt naar een geschikte partij om zaken mee te doen? Op het moment dat uw bedrijf niet online is loopt u een aanzienlijk grote doelgroep en dus omzet mis.

6. Een website verdient zich terug

Een goede website bereikt direct uw klanten. Naast het feit dat een goede website een prachtig visitekaartje is, kunt u besparen aan andere reclame kosten. Ook hoeft u minder tijd te besteden aan bijvoorbeeld email en/of telefoon over terugkerende vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?