Offerte aanvragen

Home Offerte aanvragen

Offerteformulier

De gegevens die u als bezoeker aan Viamart hebt verstrekt worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

✓ Persoonlijk contact ✓ Kleinschalig ✓ Zorgeloos online

Onze werkzwijze

Kennismaken en advies

We bespreken uw wensen en eisen die u heeft ten aanzien van de website. Wat is het doel van de website, wat is de doelgroep, welke websites spreken u aan, welk beeld heeft u voor ogen? Aan de hand van deze informatie kunnen wij nu van start.

Offerte en voorstel website ontwerp

U ontvangt nu binnen enkele dagen een offerte. Zodra u akkoord bent gegaan starten wij op basis van uw wensen de bouw van een eerste website ontwerp.

Realisatie van uw website

Bent u tevreden met het ontwerp? Mooi, vanaf dat moment gaan we de website volledig bouwen. In het bouwproces betrekken wij u actief (indien gewenst), we vragen u om uw mening en houden u op de hoogte van de voortgang.

Uw website is nu online

Wanneer u tevreden bent is het tijd om online te gaan! De website is nu toegankelijk voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat de website zo snel mogelijk op Google komt.

Zorgeloos online

Viamart garandeert 99,9% uptime van uw website en e-mail. Een website van Viamart is altijd up-to-date en geback-upt. Iets wijzigen op uw website? Dat is eenvoudig en kunt u zelf doen. Lukt het even niet? Wij helpen kosteloos bij klein onderhoud.

Zie algemene voorwaarden artikel 6.3 - Onderhoud en service website