Erfgoedlogies de Eshof

Home Erfgoedlogies de Eshof

Viamart heeft voor Erfgoedlogies de Eshof een nieuwe website gebouwd. Daarnaast zorgt Viamart er voor dat de B&B uitstekend vind- en zichtbaar is op het internet.

Opleverdatum:
2018
Projectdoel:
Website ontwikkelen & advertentiebeheer
Website:
Eshofnorg.nl

Voor Erfgoedlogies de Eshof hebben we een nieuwe website gebouwd. Bij Viamart zijn we van mening dat het allemaal niet zoveel zin heeft om toeters en bellen aan je website toe te voegen. De nieuwe website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk geworden, uiteraard werkend op alle apparaten.

Potentiële gasten willen op een website zo min mogelijk afgeleid worden maar tegelijkertijd wel een goede indruk krijgen van de bed and breakfast. Foto’s zijn volledig geoptimaliseerd en bijgesneden zodat de appartementen uitstekend tot zijn recht komen. Bekijk hier het eindresultaat.


Tevens zorgt Viamart ervoor dat de Bed and Breakfast goed vindbaar is op zoekmachines zoals Google. Sindsdien is er een duidelijke toename in het aantal rechtstreekse boekingen.

Viamart heeft ons een perfecte website gebouwd en ontwikkeld. De lay-out en de stijl van de site sluiten precies aan op onze Bed and Breakfast. – Annemarie (De Eshof)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?