dhwitgoed

Home dhwitgoed

Witgoedservice dhwitgoed uit Tynaarlo heeft Viamart ingeschakeld voor een nieuwe en gebruiksvriendelijke website.

Opleverdatum:
2019
Projectdoel:
Website ontwikkeling
Zoekmachine optimalisatie
Website:
dhwitgoed.nl

Op zondag 14 juli ging de nieuwe website van dhwitgoed online. De oude site voldeed niet meer aan de wensen dus was het tijd voor wat anders.

De bezoeker van de nieuwe website krijgt het zoals hij het hebben wil: een mooie, strakke en informatieve site. Geen overbodige informatie en eenvoudig een afspraak kunnen maken met de witgoed monteur.

De website draait op het WordPress CMS, zo kan de ondernemer zelf eenvoudige wijzigingen aanbrengen. Lukt dit toch even niet? Geen probleem, bij redelijke aanpassingen, correcties en/of het terugzetten van back-ups helpt Viamart altijd kosteloos. Uiteraard blijven we de website constant optimaliseren met analytische software en A/B split testing.

Dhwitgoed kan met gerust hart verder gaan met ondernemen: updates en back-ups zijn altijd inbegrepen, daarnaast beloven we 99,9% website online garantie. De nieuwe website is hét online visitekaartje van het bedrijf. Bekijk hier het eindresultaat.

Dhwitgoed is heel erg tevreden over de werkzaamheden van Viamart en de service die geboden wordt, een aanrader! 👍 – S. Snijder

Witgoedreparatie door dhwitgoed

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?